Christel & Oscar

Christel, Beertje en Oscar 2018

Christel, Beertje en Oscar 2018

Na een hele zoektocht zijn we via via bij Eva terecht gekomen. En gelukkig maar. Want wat hebben wij dit als super positief ervaren!! 
Door haar dagelijkse update met geweldige foto’s en filmpjes via een whatsapp groep wist ze bij alle aanstaande puppy ouders het enthousiasme erg op te zwepen! Deze manier van communicatie vonden wij super fijn!!Omdat Beer onze eerste hond was was het ook erg prettig dat we met al onze vragen bij Eva terecht konden. Beertje doet het momenteel super goed. Ze is heel lief, knap, sociaal en af en toe nog lekker eigenwijs. We genieten er enorm van! Heerlijk beest!

Faye

Faye en Lumper 2018

Faye en Lumper 2018

Wij hebben via Instagram een tip gekregen over een aankomend nest bij Eva ( Mw Fluitekruidje) Daar heb ik op gereageerd( en gebeld) en kregen wij via de mail een inschrijfformulier. Daarna zijn wij uitgenodigd voor een gesprek waarin zij alles ging uitleggen en ook de financiën en hoe de hond in elkaar zit. Het was een heel chil gesprek en konden daarna via de app en mail onze vragen stellen. Wij beide konden na dit gesprek erover nadenken of wij geschikt waren of wij een pup wilde. Wij werden geschikt gevonden en wij wilde graag een pup. Daarna hebben wij een aanbetaling gedaan. Tussen de tijd dat de pups geboren zouden worden werden wij heel goed op de hoogte gehouden via een groepsapp elke dag met leuke foto’s en video’’s. Hierdoor voelde wij ons zeer betrokken. Toen de pups geboren waren zijn wij voor onze vakantie naar de pups gaan kijken en mochten wij onze top 3 van voorkeur opgeven. Eva heeft ons toen opnieuw duidelijk uitgelegd dat zij goed naar het gezin en het baasje zou kijken welke pup het beste in het gezin zou passen. Na 5 weken heeft Eva ons late weten via de app dat er een mail zou komen met welke pup naar welk gezin zou gaan. Toen wij de datum van ophalen wisten kregen we steeds up to date mails over welk eten, verzorging en een lijstje van aanschaf en hoe je kan voorbereiden. De dag dat we onze pup konden ophalen hebben wij een contract getekend alles doorgenomen zoals verzorging eten en natuurlijk nog even gezellig kletsen. Het was een zeer fijne manier om een pup via een nest van Eva te ontvangen want het was net of je er elke dag bij was !!

Frans

Lucky 2018

Lucky 2018

Wat een geweldige pup is Lucky! Hij is de eerste weken bij jou geweldig verzorgd en gesocialiseerd! Het is als eens warme deken zoals Lucky nu lekker ravot en aanwezig is in huis! We genieten samen volop.

Frans Kleemans

Joyce

Bumper en familie 2018

Bumper en familie 2018

De aanschaf van een hond doe je niet zomaar, althans in ons gezin niet. We hebben hier maanden over gepraat, nagedacht en gedroomd hoe ’t zou zijn en ook of het nog wel paste binnen ons toch al best drukke gezin. Want met 3 kids in de leeftijd van 10 jaar, 9 jaar en 7 jaar, dan moet er altijd wel één hockeyen, naar een feestje of zijn er vriendjes/vriendinnetjes over de vloer. Daarnaast heeft Tom ,onze jongste, Downsyndroom en we wisten ook niet hoe hij zou reageren op een pup in huis. Toch heeft juist Tom ons de doorslag gegeven, mede nadat hij had meegedaan aan een project “Leuker leven met dieren”. Tijdens dit project leerde Tom bv. hoe dieren op ons reageren, hoe je goed met dieren om gaat en dat zowel kind als dier er dan enorm van kan genieten. Tom heeft ook ’t geluk gehad om dolfijntherapie te volgen, dus de magie tussen mens en dier, daar geloofden wij al in. Toen Eva ook nog kenbaar maakte een 1ste nest te krijgen van Yune, haar eigen labradoodle, was ’t voor ons duidelijk: dit was het moment om te kiezen voor een pup! Eva heeft ons heel goed begeleid bij het begintraject. We zijn meerdere keren bij Yune op bezoek geweest, ’t was nooit teveel (op bepaald moment dacht Tom zelfs even dat Yune onze nieuwe hond zou worden….). Maar na weken wachten en meeleven via Instagram, waren daar 9 fantastisch mooie pups. Bij het ‘kraambezoek’ wisten we nog niet welke pup we zouden krijgen, maar hebben wel met Eva gesproken over de beste keus voor ons. Eva gaf heel goed aan dat ze de pups nog even goed ging volgen en dan een weloverwogen keus zou maken. Ze had geen betere pup voor ons kunnen kiezen: Bumper is all part of the family!

Nu Bumper bijna een jaar oud is, kunnen we terugkijken op een nog drukkere tijd, maar ook op nog veel meer liefde in ons midden! En we willen dit met geen goud meer missen! Alle drie de kids hebben nu al hun eigen band met Bumper en hoewel de één wat meer overwicht heeft dan de ander, zie je dat Bumper dit ook steeds beter aanvoelt. En ja voor Tom, daarvoor heeft Bumper inmiddels ook al een extra plaatsje in zijn hart gevonden. Zelf uitlaten is nog too much, maar stap-voor-stap worden dit de beste maatjes ever! Als fokker volgt Eva de pups nog steeds, de broertjes/zusjes zien elkaar nog regelmatig en naast alle info die we bij de komst van de pup hebben gehad, kunnen we met alle vragen bij haar terecht. Dat geeft eens te meer aan wat voor ons de meerwaarde is van dat persoonlijke contact. Bumper, zijn naam werd al in ’t nest door Eva bedacht, na goed overleg hebben wij die overgenomen en nog iedere dag zeggen wij tegen elkaar, ja inderdaad; Bumper it is!

Joyce Langemeijer

Sasja

47b56dbd-7c06-47f1-b843-9fb9f9836ac5.JPG

We zijn heel blij dat wij ons hondje van Eve’s Doodles hebben! Zoals waarschijnlijk veel gezinnen hebben we er goed over na moeten denken of een hond in het gezin (met kinderen van toen 13, 11 en 8) haalbaar was. We vonden van wel, en bij voorkeur een Australische Labradoodle ivm allergieen in de familie. Maar ja, welke fokker kies je dan? En wanneer ben je aan de beurt? Toen kwam het berichtje van Eva voorbij dat Yune een nestje verwachtte! Toeval bestaat niet en we hebben ons meteen aangemeld. Hoewel we Eva al kenden van 2 foto-shoots die we bij haar hadden gedaan, hebben we toch een uitgebreid gesprek met Eva gehad over onze verwachtingen en wat wij  konden bieden. Wat wij heel prettig vonden was dat Eva heel grondig bekeek in welk gezin haar puppies terecht zouden komen en hoe wij als gezin waren om goed te kunnen beoordelen welk hondje dan ook tzt het best bij ons zou passen.  Eva voorzag ons uitgebreid van informatie met foto’s in de weken nadat de pups geboren waren; de informatie was volledig, professioneel en zorgvuldig. Onze kinderen waren zo blij en zenuwachtig.En toen mocht Silke mee naar huis! De eerste periode met de pup was erg intensief want je hebt er echt een nieuw, jong gezinslid bij.  Tijdig voedingen geven, wandelingetjes en de puppy training. Eva heeft ons echt op een begripvolle, betrokken en professionele wijze weten te coachen. Inmiddels is Silke bijna 1 en we hadden ons geen lievere en vrolijkere huisgenoot kunnen wensen!

Sasja & Silke

 

 

Olga

Quinten en Tommie 2018

Quinten en Tommie 2018

Noel en ik hadden het er vaak over hoe leuk het zou zijn om later met ons gezin een hond te hebben. Dankzij vrienden met een Australian Labradoodle hadden we gezien hoe ontzettend leuk en lief deze honden zijn en hoorden we via de fokker van hun hond dat Eva haar Yune een nestje verwachtte. Het contact met Eva was meteen heel goed. Eva is lief, open en eerlijk. En wat heel bijzonder was, is dat Eva haar passie tijdens de voorbereidingen, bevalling en de groei van de pups deelde met ons door filmpjes en foto's. We mochten allemaal meeleven. Het eerste bezoek aan het nestje was zo mooi, alle pups waren prachtig. We hadden zoveel favorieten. Maar Eva voelde heel goed aan welke pup bij ons gezin paste. Tommie is relaxed, lief, dol op spelen en heeft een prachtige "attitude". Eva heeft ons meegenomen vanaf het eerste contact totdat we onze pup Tommie mochten komen ophalen en nog steeds is er een fijn contact voor als we vragen hebben of een fotootje willen delen. Ook alle tips en boodschappenlijstjes waren super fijn. We hadden het ons niet beter kunnen wensen.

Mascha

Guusje 2018

Guusje 2018

Wij hebben een pup gekocht bij Eve’s Doodles in aug. 2018. Onze indruk was goed, betrokken en warm. De honden worden met veel liefde en huiselijkheid verzorgd en stuk voor stuk “gezien” en het karakter ontrafeld. Eva knuffelt veel met ze en socialiseert de pups met katten, kinderen en geluiden zowel binnen als buiten. Ze staat open voor vragen na het ophalen van de pups en het is haar wens dat elke pup goed terecht komt en dit zal zij ook volgen. Het is prettig dat het een persoonlijke benadering is en dat gestimuleerd wordt dat alle honden uit het nest contact (kunnen) blijven houden na uitplaatsing. Eva richt tijdens de weken in het nest een what’s app groep op waarin zij foto’s en filmpjes plaatst. Eenmaal bezoek van de pup in het nest vonden wij weinig, we hadden graag een tweede keer gekomen maar begrijpen dat dit veel onrust met zich meebrengt wanneer iedereen dat zou doen.

Sandra

Charly 2018

Charly 2018

Na een lange zoektocht stuitte ik op de site van Eves Doodles . Bij het bekijken van de site kreeg ik al snel een goed gevoel. Na een prettig telefoongesprek wat heel gemoedelijk ging waren we erbij! Foto,s, filmpjes van alle broers en zussen. Superleuk om zo ons toekomstig doodeltje te volgen. Ook bij Eva thuis was het heel ontspannen en de pups zagen er allemaal uit om op te vreten. De dag van het ophalen van onze Charly was een feestje, we hadden er ook zo naar uit gekeken. Charly is een lief, ondeugend, spring in het veld, maar ook een hele knappe dame. Ze is heel sociaal, en doet het ontzettend goed. Binnenkort zien we alle pups weer, superleuk.

Simba 2018

Simba 2018

Eva kende wij al omdat zij jaren geleden onze kinderen (toen 2 en 4 jaar) heeft gefotografeerd. Ik volgde Eva via Facebook en zag toen het berichtje dat haar hond Yune een nestje kreeg. Wij hadden al vaker op verschillende Labradoodles gepast. Dat was altijd een feestje en we genoten ervan. Onderhand zijn onze kinderen groter (14 en 16 jaar) en was er ruimte en tijd voor onze eigen Labradoodle. En toen ik zag dat Eva een nestje kreeg heb ik meteen contact met haar opgenomen. Gelukkig waren nog niet alle pups vergeven en mochten wij de eigenaar worden van een nog te geboren pup. Eva maakte een app groep aan met alle nieuwe eigenaren en zij hield ons op de hoogte van start tot einde. Het was een genot om alle berichtjes van Eva te lezen over de pups. Hoe het met ze ging, hoe ze groeide en zich ontwikkelde. Met veel foto’s en filmpjes. Ook de manier waarop Eva de eerste ontmoeting met de pups en de verdeling van de pups over de nieuwe eigenaren heeft gedaan was heel fijn. Het ging in goed overleg en Eva keek altijd naar het welzijn en belang van de pup. Er werd gekeken naar de karaktereigenschappen van de pups en bij welke nieuwe eigenaar dat het beste zou passen. Wij zijn ontzettend blij met ‘onze’ Simba. Het is een ontzettende lieverd. Aanhankelijk, maar ook stoer en gaat op ontdekking en op anderen af. We genieten elke dag van haar en hopen dat nog lang te mogen blijven doen. We kunnen het iedereen aanraden! Liefs Claire, Jeroen, Floris & Sophie

Monique

Benji, Xavier en Boedhha 2018

Benji, Xavier en Boedhha 2018

Bij toeval zijn we bij Eva en haar Labradoodles terecht gekomen en daar zijn we heel blij mee. Wat een lieve pup is onze Benji en wat een fijne en warme start heeft hij gehad bij Eva. Onze ervaringen met Eva zijn alleen maar heel positief. Nadat we hadden besloten dat we ons gezin graag wilde uitbreiden met een 2e Labradoodle, stonden we al op een wachtlijst bij de fokker van onze andere Labradoodle Boeddha. Boeddha wordt 6 jaar dit jaar en is ook echt een schat van een hond. We hadden er goed over gesproken met elkaar en we waren er helemaal klaar voor om een pup op te nemen in onze familie. Omdat er bij de fokker van Boeddha nog geen nestjes in de planning waren ben ik ook verder gaan kijken naar andere fokkers. Zodoende had ik een aantal betrouwbare fokkers geselecteerd die ik in de gaten hield. Stiekem hoopte ik dat er wellicht eerder ergens een pup beschikbaar zou komen die goed bij ons zou passen. En dat gebeurde. Het was midden in onze zomervakantie dat ik de oproep van Eva las. Ze zocht een fijn gezin voor een reutje en hij mocht al snel naar zijn nieuwe huis. Ze had een omschrijving van de pup gegeven en een foto erbij gezet. En we hadden gelijk het gevoel dat dit onze pup moest worden, hij paste heel goed bij ons en bij onze Boeddha. Dezelfde dag heb ik gelijk een mail gestuurd naar Eva en na intensief heen en weer mailen en uitgebreid telefonisch contact was het definitief.

We mochten onze Benji, de pup met het bruine bandje, ophalen op de dag nadat we terugkwamen van vakantie. Wat een feest. De laatste week van onze vakantie waren we druk met het verzinnen van namen en heb ik bijna dagelijks contact gehad met Eva over allerlei praktische zaken. Ook werden we iedere dag op de hoogte gehouden met foto’s en filmpjes. Vanaf het eerste contact voelde ik al dat het goed zat. Eva is heel professioneel, open en eerlijk in haar communicatie. Ze is een echte dierenvriend en het belang van haar honden staat op de eerste plaats. We hadden het niet beter kunnen treffen. Onze Benji is een heerlijke, relaxte pup en een echte knuffelkont. Hij kan ook goed overweg met onze Boeddha. Met Eva hebben we nog regelmatig contact en we kunnen nog steeds met al onze vragen bij haar terecht. Ze is heel betrokken bij haar Doodles. We zijn nog steeds heel blij met onze keuze, we hadden het niet beter kunnen treffen. Eva bedankt voor onze lieve Benji.

Monique van Maanen

Fleur & Elwyn

Elwyn, Cooper en Fleur 2017

Elwyn, Cooper en Fleur 2017

We waren er uit: we wilde een hond! Maar wat voor ras exact wisten we nog niet. Tot het moment dat we aanliepen tegen Rover, een Australian Labradoodle van een goede vriendin van Eva. Het balletje ging sneller rollen dan dat we ooit hadden gedacht. Na een enthousiaste mail naar Eva spraken wij haar niet veel later telefonisch. Van beide kanten waren we enorm enthousiast en nog diezelfde week mochten we Yune ontmoeten. Zo lief en leuk als dat we hoopte dat ze zou zijn, was ze ook in levende lijve! Voor ons persoonlijk was het net zo belangrijk dat de klik met de fokker goed was. Wij wilde zeker weten dat er met liefde een nestje zou komen en dat de pups de zorg zouden krijgen die ze verdiende. Na het leuke telefoongesprek wisten we het eigenlijk al dat dit meer dan goed zat, maar na onze ontmoeting met Eva klopte echt alles! We besloten ons in te schrijven voor een Pup bij Eve's doodles! Al die weken wachten tot we onze pup mochten ophalen... geloof ons, dat is nog best lastig. Zo lief en zo klein als dat alle kleine hummeltjes daar lagen. Je zou ze zo allemaal in huis willen nemen. Gelukkig wisten we dat ze in hele goede handen waren bij Eva. Wat een werk, tijd en aandacht besteedde ze aan alle kleintjes.
Wat wij onwijs gaaf vonden was de informatie die Eva gaf t/m het ophalen van onze pup Cooper. Op haar Instagram liet ze ons dagelijks weten hoe het ging, konden we genieten van alle foto's en we kregen regelmatig mailtjes met de ontwikkelen. Hoe gaaf is dat?! Inmiddels is onze kleine pup Cooper alles aan het ontdekken en voelt ze zich al helemaal thuis. We zijn zo onwijs blij met onze keuze voor Eve's doodles dat we geen beter nest hadden kunnen wensen Thanks thanks thanks Eef!

Fleur & Elwyn

Harry & Carla

Joy 2017

Joy 2017

Onze ervaringen met Eve's doodles zijn alleen maar positief. Het contact met Eva verliep vanaf het begin heel prettig, via Instagram zagen wij dagelijks
foto’s en filmpjes van de puppies. Wij hebben hiervan genoten. De wekelijkse mail bevatte veel informatie over de pups maar ook over opvoeden, vachtverzorging en voeding. Hier onze Joy: een lieve en leergierige schoonheid. Wij zijn heel blij met haar.

Harry en Carla Boersma

Yolanda

Yolanda & Lois 2017

Yolanda & Lois 2017

We hadden al heel lang de wens om een australian labradoodle aan te schaffen. Maar hoe vind je een goede gezonde hond bij een leuke betrouwbare fokker van een ras dat zo populair is? Er bleken wachtlijsten te zijn en soms ingewikkelde selectieprocedures. Dat schrok me erg af en ik had het plan eigenlijk al laten varen toen ik in het voorjaar weer eens voor een fotoshoot bij Eva was. Aan het eind van de shoot kwam Yune nog even knuffelen : een prachtige australian labradoodle.  Toeval wilde dat Eva net op het punt stond haar eerste nestje te starten. Voor mij vielen alle puzzelstukjes op zijn plek: eindelijk de hond die ik voor ogen had en een betrouwbare, lieve en betrokken fokker. En Eva en Yune hebben het helemaal waargemaakt. Vanaf de geboorte hebben we elke stap kunnen volgen en mee kunnen kijken hoe de pups zich van dag tot dag ontwikkelden. Een prachtige ervaring. We kregen af en toe een update en al veel informatie over do's en don'ts voor we onze lieve pup gingen halen. De boeken hebben we verslonden en de tips van Eva hebben ons door de eerste dagen heen geholpen. Maar het mooiste is natuurlijk dat we er een mooi, lief, sociaal gezinslid bij hebben gekregen: Lois.

Yolanda & Lois


 

 

 

Miriam

Valentijn en Ollie 2018

Valentijn en Ollie 2018

Dertien jaar geleden wilde ik mijn dochtertje Lot, laten fotograferen. Via via hoorde ik van mevr. Fluitekruidje uit Haarlem. Zij was goed. Zo gezegd zo gedaan, met als resultaat een supergave reportage van onze lieve Lot. Het contact tussen Eva en mij was toen al gezellig. Ik ben Eva, mevr. Fluitekruidje, blijven volgen op Facebook en Instagram. Zo zag ik in mei 2018 dat zij een nestje Labradoodles verwachtte. Zo leuk!!Eind juli hebben wij de knoop doorgehakt dat wij een tweede hond wilden! Maar wel zo’n leuke hyperallergene Labradoodle. Direct moest ik aan mevr. Fluitekruidje denken. Zou ze nog een pupje vrij hebben??? Ik heb haar snel een app gestuurd en ze reageerde bijna direkt! Ze had nog één pupje vrij! Een reutje met het zwarte bandje!! Wat een geluk! Ze stuurde foto’s op en het was direct liefde❤️Wij zijn een week later gaan kennismaken met ‘Ollie’. Samen met de kids op het plein voor bij Eva’s huis. En ook teckel Pim erbij.Onze zoon Valentijn heeft heel intensief geknuffeld met Ollie omdat hij allergisch kan reageren op honden. Maar gelukkig reageerde hij niet op het lieve pluizebolletje!! Eva heeft ons tijdens deze kennismaking diverse dingen verteld en uitgelegd. We maakten de afspraak dat we Ollie de volgende dag al mochten ophalen!! Zo leuk! Tijdens het halen kregen we ook nog veel info en een superfijn puppypakket.... Hieraan kan je goed zien hoe erg betrokken Eva is bij haar puppy’s. Zo veel liefde......Ollie is inmiddels 16 weken en we zijn zooooo gelukkig met hem. Het is een zeer lieve, sociale, vriendelijke en goed luisterende pup, die heel veel gezelligheid hier in huis brengt!!!

Anouk

Beer 2018

Beer 2018

Soms kan het plots heel snel gaan! We hadden al een poos bedacht dat wij heel graag een hond wilden, voor ons maar ook voor onze drie kinderen. Na verhuisd te zijn naar een heerlijk huis tegen over het bos werd onze wens er alleen maar groter op. En net nadat ik een wat gesprek met een andere fokker had gevoerd waaraan ik geen goed gevoel had overgehouden, werd ik via via gewezen op het nestje van Yune dat er aan zat te komen. Met Eva was er direct een klik aan de telefoon. En na het bezoek aan Eva, Charlie en zwangere Yune was er geen twijfel mogelijk, dit was de plek waar wij vol vertrouwen ons hondje vandaan wilden halen. Gelukkig was het gevoel wederzijds! Tijdens de zwangerschap van Yune, bij de bevalling en daarna heeft Eva ons voortdurend op de hoogte gehouden van al het reilen en zeilen van de pupjes. Geweldig om die ontwikkeling mee te kunnen krijgen. Eva was heel betrokken en enorm warm in het contact. Ze is altijd bereikbaar, zelfs nu nog. Ze heeft daarnaast ook veel tips meegegeven die echt nuttig zijn geweest. Eva heeft met veel liefde de pups de eerste weken in een warme huiselijke omgeving op laten groeien. Het eerste bezoek aan het nestje was geweldig. Hoe konden we ooit een voorkeur geven? Ze waren (en zijn) allemaal zo leuk en mooi. Wel konden we aangeven wat voor ons van belang was qua karakter van de pup, aangezien we een gezin zijn met relatief jonge kinderen. Eva heeft heel goed gekeken en wij denken voor ons een super match gemaakt: onze lieve Beer! Hij past perfect bij ons. Hij is energiek, lief, knuffelig en makkelijk. We genieten elke dag enorm van hem en zijn puppenstreken. We hopen nog ontzettend lang te mogen genieten.

Lieven, Anouk, Beau, Luca en Liv

Claire

Claire en Loetje 2017

Claire en Loetje 2017

Onze paden hebben elkaar bij toeval gekruist, maar wat een geluk. Wij waren al lang op zoek naar een labradoodle, en toen was het ineens zo ver.
Direct na kort mailcontact, hebben Eva en ik gebeld met elkaar, wat een leuk
gesprek was dat. Alle contacten daarna waren net zo prettig. Eva houdt echt van dieren, dat merk je aan alles en van labradoodles in het bijzonder. Ze maakt echt persoonlijk kennis met je en is heel oprecht, praktisch ingesteld en transparant over haar werkwijze. Dat is hoe het hoort te zijn, een hond is als een kind, het is niet zomaar iets en Eva begrijpt dat maar al te goed. Ze maakt tijd voor iedere vraag, en kijkt echt naar jou en je gezin, en wat bij je past. Niet onbelangrijk, Eva komt al haar afspraken na en schroomt niet om ook over al haar valkuilen te vertellen, heel fijn. Alles was heel goed verzorgd in het puppenhuis, en er was werkelijk alle aandacht voor de kleintjes. Maar, ook voor de moeder. Ook nadat de pup met jou mee is naar haar nieuwe huis, is Eva er om nog steeds met je mee te denken en te leven. Ik weet niet of ik ooit nog een hond neem, maar als het zou kunnen, zou ik het weer bij Eva doen!

Claire Menage

Liesbeth

Liesbeth en Flo 2017

Liesbeth en Flo 2017

Soms moeten dingen gewoon zo zijn. Juist op het moment dat ik me samen met mijn kinderen aan het oriënteren was op de aanschaf van een labradoodle pup, postte Eva een berichtje dat ze binnenkort een nestje thuis had. Eva heeft ons grondig geïnformeerd over de hele procedure, ons hartelijk ontvangen thuis om de zwangere Yune en later het nestje te bewonderen, de bevalling tot in de puntjes voorbereid en begeleid én de puppy's alle zorg en aandacht gegeven de eerste weken. Dit alles doet ze heel professioneel, vanuit liefde voor honden en een persoonlijke drive. Het is heel fijn om te weten dat jouw hondje zo'n fijne start gehad heeft de eerste weken van zijn leven. Van de fotoshoot bij Eva acht jaar geleden kon ik mij nog herinneren hoe ongedwongen en natuurlijk zij met mijn kinderen omging. Precies dat natuurlijke heeft ze ook in het contact met klanten als het over haar labradoodle business gaat. Haar primaire focus is de hondjes. Eva beslist over de toewijzing en kijkt heel goed in welke thuissituatie de pup het beste zou passen. Voor ons betekende dat dat wij niet de pup van onze eerste voorkeur kregen, maar wij hebben volledig vertrouwd op het oordeel van Eva en een geweldige hond mee naar huis genomen. Soms moeten dingen gewoon zo zijn!

Liesbeth Blijenberg

Wendy

Sofie & Boet 2017

Sofie & Boet 2017

Al heel lang vroeg onze dochter Sofie, een echte dierenvriend, om een hond. Na er goed over nagedacht te hebben, werden wij zelf ook steeds enthousiaster en hebben wij ons, in verband met m’n allergie, verdiept in de Australian Labradoodle. Naast dat dit ras voor ons de enige mogelijkheid was, sprak het karakter ons ook erg aan;  Doodles zijn lief, sociaal en kindvriendelijk. Enthousiast als we waren gingen we op zoek naar een goede fokker maar dat bleek nog niet zo makkelijk te zijn, overal lange wachtlijsten. Maar toen was daar ineens het bericht op facebook dat Eve’s Doodles haar eerste nest verwachtte van haar hond Yune. Wij hebben direct contact opgenomen met Eva en hadden een ontzettend leuk gesprek. Snel daarna zijn we bij Eva langs geweest om kennis te maken en hebben we ook mooie lieve Yune ontmoet en toen wisten we helemaal zeker dat we een pup van Eve’s Doodles wilden. Yune heeft negen prachtige pups op de wereld gezet. Eva is ontzettend betrokken en echt niets is haar te veel om de pups een goede start te geven. Zo veel liefde, tijd & knuffels voor de pups! Hier konden wij dagelijks heerlijk van meegenieten via Instagram. Ook via de mail kregen we regelmatig een update hoe het met alle pups ging en kregen we alvast de nodige informatie en tips qua verzorging, voeding etc. Eva verdiept zicht ook erg in het karakter van de pups en zij bepaald dan ook welke pup het best bij de nieuwe eigenaar past. Hier moesten wij even aan wennen maar we hadden ons met onze hond Boet geen betere match kunnen wensen! Wij hebben een prachtige lieve hond gekregen. Boet is inmiddels ruim 5 maanden en nog steeds is Eva betrokken en kunnen we met al onze vragen bij haar terecht, zo fijn! Wendy & Boet